Mastercard Gold кредитна карта

Желаетe достъп до повече предимства и по-голяма финансова свобода?

Използвайте възможностите на своята карта и се наслаждавайте на признание и ползи, независимо къде се намирате - само с Mastercard Gold

Предимста

Предимствата на кредитна карта Mastercard Gold включват приемане на картата по целия свят в милиони търговски обекти, услугата Mastercard Global Service и Нулева отговорност (Zero Liability) * защита при неупълномощени покупки.

Изборът на предимства към Вашата карта може да варира според издателя на картата. Моля, обърнете се към финансовата институция, издател на Вашата карта за повече подробности.

Mastercard Global Service™

Получавате спешна помощ навсякъде и по всяко време. Mastercard Global Service Ви помага да сигнализирате за загубена или открадната карта, да получите спешна подмяна на карта или паричен аванс, да откриете местоположението на банкомат или да получите отговор на въпроси, свързани с Вашата сметка.

Mastercard Priceless Cities®

Регистрирайте се, за да научавате първи за ексклузивните събития и оферти в обичаните от Вас градове.

Застраховка на покупки

Картодържателите могат да се възползват от специална застраховка на покупки, направени с картата. Ако в рамките на деветдесет (90) дни от покупката на стока, закупена с Mastercard Gold, тя бъде повредена или открадната, може да имате право на обезщетение от застрахователната програма. За повече информация, свържете се с институцията, издала Вашата карта.