Hong Kong Harbour

Mastercard® Platinum

Лесно можете да се насладите на повече от нещата, които обичате, като същевременно се чувствате спокоен и защитен

Картата Ви осигурява достъп до най-добрите оферти за пазаруване и пътуване и до най-ценните изживявания

Mastercard Global Service

Получавате спешна помощ навсякъде и по всяко време. Mastercard Global Service Ви помага да сигнализирате за загубена или открадната карта, да получите спешна подмяна на карта или паричен аванс, да откриете местоположението на банкомат или да получите отговор на въпроси, свързани с Вашата сметка.

Нулева отговорност

Не е нужно да се притеснявате, когато използвате кредитната си карта Mastercard - тя предлага защита Нулева отговорност (Zero Liability), независимо дали плащате в магазин, по телефона или онлайн. Като притежател на карта Mastercard не сте отговорни в случай, че някой направи неупълномощени покупки с картата Ви. Прилагат се ограничения.

Възползвайте се от следните предимства с Mastercard:

Оферти и преживявания

Достъп до запомнящи се преживявания и привилегии. Открийте предимствата на Премиум програмата на Mastercard и безценните предложения на Priceless Cities - така можете да се наслаждавате пълноценно на живота, който обичате

Спокойствие

Използвате едновременно няколко устройства за пазаруване, плащане на сметки и финансови трансакции. В свят, изискващ повишено внимание за кражба на идентичност и финансови данни, усъвършенстваните системи за сигурност на Mastercard предлагат максимална защита, която Ви гарантира спокойствие.

Обслужване

Лекотата и удобството са даденост в днешния свят, особено когато трябва да се справяте със семейство и работа, затова Mastercard Platinum предлага специално обслужване.