Открийте Priceless™

Изживяната емоция е по-важна от материалните придобивки: с това послание Mastercard®поставя началото на платформата Priceless през 1997 г. Послание, също толкова актуално сега, колкото и тогава. Чрез четирите платформи - Priceless™ Cities, Priceless™ Causes, Priceless™ Surprises и Priceless™ Specials - всеки притежател на карта Mastercard може да изживее нещо безценно всеки ден. Или да започне сам Нещо Безценно.

#StartSomethingPriceless

Priceless Cities

Сега можеш да се възползваш от уникалните възможности при пътуване с платформата Priceless™ Cities на Mastercard®. Очакват те безценни моменти!

Priceless Causes

Има много начини да окажете подкрепа. Сега с Mastercard може да помогнете за даряването на един училищен обяд и да станете част от каузата, която помага на общностите да растат.

Priceless Specials

Възползвайте се от предимството да бъдете притежател на Mastercard с нашите специални промоции.

Priceless Surprises

Преживейте изненади и емоции, които надминават и най-смелите Ви очаквания. От това да получите малък подарък, до това да срещнете своите идоли на живо: единственото условие е да притежавате Mastercard.

#StartSomethingPriceless

Преди 20 години разказвахме истории, днес ги създаваме заедно.
Няма по-добър момент от сегашния, за да си припомним, че всеки от нас е способен да промени света и заедно можем да направим живота на хората около нас по-добър.