Направи деня си по-специален

Твоята карта Mastercard® ти носи толкова много предимства. Не пропускай да следиш тук и във Фейсбук за всички нови предложения, подбрани специално за теб като притежател на Mastercard®.

 

Шофирай с положителен заряд

Spark - your electric drive

Регистрирай своята Mastercard® в SPARK за допълнителни бонуси

Посетете линка за повече информация

Всички нови потребители на SPARK, които регистрират Mastercard® като разплащателно средство в приложението, ще получат допълнителен ваучер за до 20 мин. ползване на услугата, в зависимост от избрания модел електромобил.

Всички потребители на SPARK, които регистрират Mastercard® като разплащателно средство в приложението, ще получат допълнителни eGo точки за всеки лев, заплататен с Mastercard®.
Зареди се за града с MPASS

MPASS e онлайн решението на Център за градска мобилност, с което лесно и бързо можеш да заредиш дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона. Сега с Mastercard получаваш допълнителен бонус:

Регистрирай се в MPASS и вземи промо код за безплатна карта при следваща покупка. Влез на sofia.mpass.bg, регистрирай своята Mastercard, запази я като платежен инструмент за следващи плащания и веднага получаваш код за 100% отстъпка от следващата ти карта за градски транспорт. Възползвай се още сега и си спести чакането на опашки с MPASS!