Направи деня си по-специален

Твоята карта Mastercard® ти носи толкова много предимства! Сега можеш да се насладиш на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да ползваш отстъпки в приложението на Spark, да превърнеш паркирането в удоволствие с URBO Parking и да заредиш дневна или нощна карта за градски транспорт през телефона с MPASS. Виж всички специални предложения, които имаме за теб като притежател на Mastercard:

 
Наслади се на живот с добър вкус

farmhopping ти доставя екологично чисти и био храни от малки български производители, а Mastercard прави пазаруването ти лесно и забавно. Плащай с твоята карта Mastercard и виж какви изненади те очакват:

Пазарувай онлайн от farmhopping за над 50 лв., плати с Mastercard и вземи промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запази картата си в профила и ще получиш малък подарък с доставката!

Плащай с Mastercard своите поръчки и можеш да станеш един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година!

Плащай с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземи специален подарък на място. Направи пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използваш своята Mastercard!

Шофирай с положителен заряд

Spark - your electric drive

Линк към Spark

Направи шофирането в София по-чисто и приятно! Използвай своята Mastercard в мобилното приложение на Spark - your electric drive, наеми електрически автомобил и го отключи само с телефона си. И не забравяй - освен че електрическите автомобили паркират безплатно на синя и зелена зона, сега Мastercard ти носи допълнителни предимства:

Регистрирай своята Mastercard и вземи допълнителен бонус в приложението на Spark - your electric drive!  Сега всеки нов потребител на приложението,  който регистрира карта Mastercard, може да изпробва тази иновативна услуга и да спечели до 15 минути допълнителен бонус, в зависимост от модела автомобил.


Плащай с Mastercard в приложението и вземи допълнителни eGo точки в своя профил. В приложението Spark – your electric drive можеш да трупаш eGo точки, с които да спечелиш безплатен ден шофиране. Сега за всеки платен 1 лв. с Mastercard получаваш по 1 допълнителна eGo точка в своя профил!


Превърни паркирането в удоволствие

URBO Parking е мобилно приложение за заплащане на  престой паркинг в градска зона с банкова карта или зареден ваучер чрез смарт телефон. Сега с Mastercard получаваш допълнителни бонуси и участваш в игра за голямата награда:

Регистрирай се в URBO Parking, зареди ваучер за паркиране на стойност 10 лв. с Mastercard и вземи 1 лв. бонус. Превърни паркирането в удоволствие, плащай с Mastercard в приложението на URBO Parking и можеш да спечелиш ваучер за допълнителни 20 лв.! Виж как тук.

 
Зареди се за града с MPASS

MPASS e онлайн решението на Център за градска мобилност, с което лесно и бързо можеш да заредиш дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона. Сега с Mastercard получаваш допълнителен бонус:

Регистрирай се в MPASS и вземи промо код за безплатна карта при следваща покупка. Влез на sofia.mpass.bg, регистрирай своята Mastercard, запази я като платежен инструмент за следващи плащания и веднага получаваш код за 100% отстъпка от следващата ти карта за градски транспорт. Възползвай се още сега и си спести чакането на опашки с MPASS!