Нашата ангажираност за вашата безопасност

През последните няколко седмици или месеци, в зависимост от това къде се намирате в света, ситуацията с коронавирус (COVID-19) стана част от новата ни реалност. Всеки ден носи нови реакции - както от правителства, така и от организации - които от своя страна се адаптират към нови реалности и предизвикателства, влиянието на които всички ние изпитваме силно.

Mastercard внимателно следи тези събития, за да гарантира, че предприемаме всички необходими стъпки, за да защитим служителите си и да продължаваме да обслужваме нашите клиенти.

Тук сме за вас. Всеки ден нашата мрежа ви помага да извлечете максимума от ежедневните си дейности, независимо дали става въпрос за закупуване на подарък или хранителни стоки, подпомагане на малкия и средния бизнес, или използване на данни. В помощ сме на бизнеса и правителствата да вземат критични решения. В основата на всичко това стои обещанието да направим всяка транзакция безопасна, лесна, бърза и достъпна.

Това продължава и в днешния несигурен свят. Същата технология е налице, за да изпратите пари на приятели и роднини, или да получите кредит. Нашата мрежа е крайъгълен камък за тези дейности. И дори в лицето на това безпрецедентно събитие, нашата дейност продължава, както обикновено.

Обслужване на клиенти

Ако имате въпроси относно баланса на сметката си или конкретни покупки, препоръчваме ви да се свържете с банката издател на вашата карта. Този номер е наличен на гърба на картата. В допълнение, нашият екип за обслужване на клиенти е достъпен за вас онлайн, или чрез един от нашите глобални безплатни номера.

Предимства на електронните плащания

  • Tap & Go (безконтактно плащане): просто доближете вашата карта или мобилно устройство до терминала. Бързо, сигурно и чисто!
  • Не се изисква подпис: Вече не е необходимо да носите писалка навсякъде, тъй като подписът на притежателя на картата не се изисква при покупка.

Безопасността на първо място

  • Предупреждение за измама: Киберпрестъпниците използват желанието на всеки от нас да получава информация относно развитието на ситуацията с COVID-19. Посещавайте само сайтове, които познавате и имат защита, не отваряйте съобщения от непознати, не споделяйте конфиденциална информация.
  • Спокойствие: Защитени сте от неправомерни покупки. Ако загубите картата си или забележите непознати трансакции в банковите си извлечения, незабавно се свържете с издателя на картата.

Подпомагане на Общността

Присъединихме се към The Bill & Melinda Gates Foundation и Wellcome Trust за ускоряване на реакцията срещу епидемията COVID-19 чрез идентифициране, оценка и разработване на лечене. Каним ви да се присъедините към нашите усилия, за да намерим решение на тази безпрецедентна ситуация.