Превърнете чакането във време за себе си

Mastercard Ви осигурява различни привилегии на летищата по цял свят. Специално за притежателите на Mastercard® World и Mastercard® World Elite вече е достъпна услугата Fast-track Аssistance на двата терминала на Летище София.

Fast-track Assistance Ви дава възможност да преминете бързо и приоритетно през проверка на бордна карта и лични документи и проверка за сигурност в компанията на персонален асистент, без да чакате на опашки.

Сега услугата е валидна безплатно и за един Ваш придружител или дете до 6 години, като е необходимо само да дадете техните данни при заявяване на услугата.

Как да използвате услугата Fast-track Аssistance на Летище София?

За да използвате услугата Fast-track Аssistance, е необходимо да имате карта Mastercard® World или Mastercard® World Elite и да следвате няколко лесни стъпки:

 

Заявете ползването на Fast-track Аssistance услугата предварително, до 24 часа преди полета, като се свържете с Вашия консиерж*. При заявката на услугата е необходимо да подадете информация за Вашите три имена, номер и дата на полет. Ако с Вас има придружител, който също ще се възползва от услугата, необходимо е да подадете същите данни и за него. Консиержът ще заяви услугата към Летище София.

Явете се на летището до 1 час преди полета и информирайте служител на гише „Информация”, че имате заявена Fast-track Assistance услуга. Той ще повика Вашия персонален асистент, който отговаря за придружаването Ви.

Преминете бързо и приоритетно през проверка на бордна карта и лични документи и проверка за сигурност в компанията на Вашия съпровождащ асистент, и се насладете на времето, което сте спестили от чакане на опашка.

Запознайте се с премиум картите, които дават достъп до привилегията Fast-track Assistance:

Банка Вид карта BIN*
   Central Cooperative Bank Mastercard® World Elite 559653
   FIBank Mastercard® World Elite 531530
   iCard Mastercard® World Signia/Elite  530405
   Postbank Mastercard® World Credit 546667
   Postbank Mastercard® World Premium  546667
   UniCredit Bulbank Mastercard® World Elite Debit 549857

*Условия за използване на услугата:

  • Услугата Fast-track Assistance е достъпна само за картодържатели на валидна Mastercard® World или Mastercard® World Elite карта, издадена в България.
  • Услугата може да се използва само с предварителна заявка, направена чрез Mastercard® Concierge, предлаган от банката-картоиздател на Вашата Mastercard® World или Mastercard® World Elite карта. Заявката може да бъде направена най-късно до 24 часа преди полета.
  • При желание услугата да се използва от други пътници, придружаващи картодържателя, извън безплатния +1 придружител и дете до 6-годишна възраст, картодържателят трябва да подаде техните имена, номер и дата на полет при заявка на услугата, и на място на Летище София да заплати такса за ползване на услугата за допълнителните пътници - 43 лв. без ДДС на пътник.
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Бизнес салони София/Виена

Възползвайте се от удобствата в бизнес салоните на Летище София, които Вашата премиум карта Mastercard Ви предлага.