Специална подкрепа за малкия бизнес

Вашата бизнес карта Mastercard® Ви дава възможност да се възползвате от специално създадената от Mastercard информационна гореща линия „Подкрепа за Малкия Бизнес“ във връзка с мерките на българското правителство в и след периода на COVID-19.

На +359 (0) 2 9060643 и/или businessbg@concierge-mc.com ще получавате систематизирана подробна информация и насоки за мерките, облекченията и изискванията, които можете да ползвате като юридическо лице. Информационната линия е безплатна и базира информацията си на „Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия“, обработена и представена към Вас от Консиерж партньора на Mastercard.

Услугата се предлага от 20 май 2020 г. При обаждане е необходимо да предоставите първите 6 цифри от номера на Вашата карта, Вашето име и фамилия и координати за обратна връзка.

„Подкрепа за Малкия Бизнес“ е най-новата услуга*, предоставяна от Консиерж  партньора на Mastercard. Консиерж услугите на Mastercard предлагат eксклузивно обслужване тип „персонален асистент“ през кол център на български език на притежателите на различни продукти Mastercard.

 

*Услугата се предлага за юридически лица с бизнес карти Mastercard от понеделник до петък между 9 и 17 ч.