Mastercard® ти предоставя повече незабравими моменти с хората, които обичаш! Сега можеш да се възползваш от уникални възможности при пътуване с платформата Priceless™ Cities на Mastercard.

Какво е Priceless Cities?

Платформата Priceless Cities се предлага ексклузивно за всички картодържатели на Mastercard. Тя ти осигурява достъп до безценни преживявания в градовете, в които пътуваш по света.

Преоткрий любовта си към готвенето, надникни зад кулисите на сцената, направи разходка сред най-красивите улици на града, изненадай любим човек със специална вечеря и още много активности, които да избереш на www.priceless.com и да изживееш само с твоята карта Mastercard. Всичко, което трябва да направиш, е да се регистрираш и влезеш в профила си, да направиш резервация и да се насладиш на дестинациите на мечтите си.

За играта Моят Безценен Град

Какъв по-добър старт от началото на новата 2019 година, за да започнеш да сбъдваш мечтите си? А какво ще кажеш за едно наистина специално пътешествие, което да се превърне в спомен за цял живот?

Сега Mastercard ти дава безценната възможност да спечелиш незабравимо пътуване до Рим, Мадрид, Париж, Лондон или Берлин за теб и твой любим човек!  Пет посланици на Mastercard представят 5-те европейски града, разкриват ти техните качества или малките им тайни чрез постове на своите Facebook страници. Подкрепи любимия си град или любимия си посланик и се включи в играта още сега!

Печеливши участници

 

Играта Моят Безценен град приключи! 

Благодарим на всички за участието и поздравяваме късметлиите, които печелят безценно пътуване до любимия си град:

 

1. Париж - Димитрина Тановa

2. Мадрид - Анелия Калчева

3. Берлин - Ивалина Борисовa

4. Рим - Боряна Кулинска 

5. Лондон - Александра Дянкова

 

Печеливш град и посланик с най-много коментари в играта: Париж, с посланик Митко Павлов.

Молим всички печеливши да се свържат с нас чрез лично съобщение на официалната ни Facebook страница тук

 

Какви са наградите?

5 пътешествия за 2-ма до един от петте безценни града - Рим, Мадрид, Париж, Лондон или Берлин!

Всяко пътешествие до петте града включва самолетни билети за двама, 3 нощувки за двама и едно безценно преживяване за двама от www.priceless.com в съответния град. За всеки от петте града ще бъде изтеглен чрез томбола само по един печеливш, между всички, които са коментирали с линк към преживяване от платформата Priceless Cities под Facebook постовете на съответния Mastercard посланик.

*С колкото повече линкове към различни преживявания коментираш, толкова по-голям е шансът да бъдеш изтеглен в томболата и да спечелиш пътуване до един от безценните градове на Mastercard!Кои са посланиците?

Посланиците на безценните градове на Mastercard имат специално отношение към своя град. Ето защо посланикът с най-много коментари с линкове към преживявания в периода на кампанията ще посети града, който представлява и ще се срещне с печелившия!

 

Георги Тошев

Mastercard посланик на Лондон

Фейсбук Георги Тошев

Диана Алексиева / Interviewto

Mastercard посланик на Мадрид

Фейсбук Диана Алексиева Interviewto

Марио Бакалов

Mastercard посланик на Берлин

Фейсбук Марио Бакалов

Митко Павлов

Mastercard посланик на Париж

Фейсбук Митко Павлов

Яна Маринова

Mastercard посланик на Рим

Фейсбук Яна Маринова

Пример

Влизаш в сайта на Priceless Cities и избираш Берлин. Копираш линка към преживяване “Ride through the streets of Berlin in a modernized vintage coach”. Влизаш във Facebook профила на посланика на Берлин - Марио Бакалов и споделяш линка към преживяването под неговия пост за играта Моят Безценен Град. Ако коментираш с 2 различни линка за Берлин и 4 различни линка за Лондон, то шансът ти да бъдеш изтеглен за Лондон е по-голям.

Кампанията се провежда в периода 02.11.2018 г. - 16.12.2018 г. До участие се допускат единствено лица, навършили 18 години, притежатели на валидна карта Mastercard® - кредитна или дебитна, с или без безконтактна функционалност, издадена от банка или финансова институция, находящи се на територията на Република България, с дата на издаване преди старта на кампанията (т.е. преди 02.11.2018 г.). Запознай се с Общите условия ТУК.